24 små leverpostejsmadder

Knægten spiste 24 små leverpostejmadder i dag. Det er noget af en rekord. Han var sulten hele tiden, og jeg smurte leverpostejmadder hele dagen, sådan føltes det. Jeg har aldrig tænkt over al det zen, der ligger i at smøre leverpostejsmadder til en dreng, der er glubende sulten. Så kan man kun være ét sted; nemlig lige dér ved smørrebrædtet 🙂

Frisk luft gør en kæmpe forskel. Knægten løber ind og ud af huset – han har fået en ny ven; naboens hund Molly, som kommer ind og henter ham ud i solen. Så løber de omkring i haven og leger med pind.

Vi løb også en tur – det vil sige; jeg løb, knægten cyklede. Jeg skulle ellers ikke ud at løbe i dag, men min benhårde løbetræner på 61/2 ville absolut have mig ud på en løbetur, og han tolerede ingen pauser, så jeg løb 18 minutter non stop. Derefter kastede vi en million sten i vandet, og vi tog nogle enkelte fine sten med hjem.

Måske skal jeg nævne, at vi taler om 6. dele – 1 rundtenom landbrød giver 6 små madder 😂