Hej hverdag!

on

Mandag efter ferien. Det føltes stadig lidt som ferie i morges, for rutinerne er ikke helt inde under huden. Vi kom hjem ved 19-tiden, og så var det ren praktik resten af aftenen; madpakker, pakke tasker og lægge tøj frem.

Vækkeuret ringede ubønhørligt 5:30 efter en urolig nat. 

Knægten var frisk og sej og glædede sig til sfo, lige til vi kom derhen, så sank hans mod. Han kendte ikke rigtig nogen, der var i sfo. Og så sagde han, athan var ked af, at han ikke havde fået en eneste ven med i sin klasse, når nu hans venner havde fået deres venner med i deres nye klasser. Jeg  krammede ham og sagde “jeg forstår dig godt, skat” og forklarede ham, at der er nye venner til ham i hans nye klasse, og at der jo er frikvarterer, hvor de kan lege. Så stod han der og hang lidt med næbbet. Pludselig lyste han op “gå så, mor, ud med dig” og så skubbede han mig ud af døren og spurtede over skolegården til nogle drenge.

Jeg kørte til job og nød at have motorvejen for mig selv. Det var sjovt at være tilbage på jobbet og se de andre igen og høre om deres ferier. Rigtig mange mails; 254 styk for være præcis. Dertil nyhedsbreve etc, som jeg bare slettede. Jeg brugte dagen på at besvare mails, samt at klare de quick fixes, jeg kunne – og resten er samlet i en to do liste til i morgen. 

Jeg kom ud af klappen klokken 16 og kørte ned til søen og gik en rask tur i det skønne vejr. Jeg løber nemlig ikke mere, men mere om det på et andet tidspunkt.

gåtur ved søen