Gør lyse nætter til mørke nætter

Jeg har i 2 omgange syet mørklægningsgardiner til vores vinduer. Vi bor på 4. sal og alle vores soveværelser er østvendte, så solen både oplyser og opvarmer rummet fra tidlig morgen – eller rettere; sen nat.

Derfor er det nødvendigt med mørklægning. Da vores søn var en lillebitte baby, syede jeg mørkeblå mørklægningsgardiner til hans værelse af det tykkeste himmelblå mørklægningsstof. Det var meget effektivt, og det virker fortsat rigtigt fint. Gardinerne er dog bleget af solen på ydersiden og er ikke længere særlig kønne.

Opildnet af denne succes syede jeg sorte mørklægningsgardiner til vores soveværelse. De er top-effektive, og de virker 100%. Men efter endt ombygning mangler vi nu mørklægningsgardiner i halvdelen af drengeværelset. De falmede blå gardiner dækker kun det ene vindue efter 2 værelser blev lagt sammen til et. Der skal flere gardiner til, og de skal også gerne være nye.

MEN … jeg orker bare næsten ikke at sy nye mørklægningsgardiner til 2 store vinduesfag, så jeg har udskudt det i ret lang tid. Nu har jeg opdaget denne smarte mørklægningsløsning, der ikke koster alverden. Det er en ægte plug & play løsning. Jeg smiler allerede ved udsigten til at slippe for at bruge en weekend på at sy gardiner, yay! Det skal jeg lige forske lidt i. Måske er det løsningen?

Ellers så er det afstiafsted til Stof 2000 igen. Hvis jeg kan vælge farve, så er jeg måske mest til denne mørkegrønne.