The Digital Eatery i Berlin

Vi er før gået forbi The Digital Eatery på Unter den Linden, men denne herlig hede lørdag havde vi helt lavpraktisk et behov for kaffe og et toilet, så hvorfor ikke? Knægten fik øje på en ledig Xbox, og så var han solgt.

Jeg gik rundt og kiggede. Det her var det fedeste sted! Det var et Microsoft showroom og café og uddannelsessted i ét. Jeg prøvede en kæmpestor tablet, som var totalt fed.

Der var en fed afslappet urban stemning på caféen. Nogle sad og arbejdede, andre drak en kop kaffe, mens andre igen var igang med at spille. Vores søn kom hurtigt i kontakt med en ung tysker, der hjalp ham igang med spillet. Han sad og arbejdede i en sofa.

Jeg fik en kanongo’ kop kaffe og en friskbagt saftig cookie med store chunks af runny chokolade.

The Digital Eatery ligger på Unter den Linden 17 og er ejet af Microsoft.

I Danmark har Microsoft lidt samme koncept i Lyngby på Kanalvej 7, hvor Original Coffee er en integreret del af Microsofts hovedkontor. Her kan man også drikke virkelig go’ kaffe, og sidst vi var der, kunne man spille Xbox.

Jeg er sikker på, at vi kommer til at se flere af den slags caféer ejet af forskellige brands. Udover teknologi er det jo oplagt for møbel- og designvirksomheder at få folk ind og prøve deres møbler, mens de spiser eller arbejder.