Fra punkt A til B …

At kigge på biler er for mig omtrent det mest uspændende, jeg kan forestille mig. En bil for mig skal løse min transportudfordring med mindst mulige problemer. Jeg har ikke noget behov for ekstra hestekræfter, dyrt lydanlæg og en masse teknik. Jeg er simpel; 4 hjul, motor der er stabil og air con – det er fint for mig!

Derfor har jeg aldrig været inde i de store bilbutikker på Unter den Linden.

Men nu havde drengen glemt at gå på toilettet på Digital Eatery, så vi var igen på jagt efter et toilet. I VW forretningen var der var en restaurant – med et toilet.

Jeg gik lidt rundt i udstillingen, og dér var min bil. Min fremtidsbil. Måske ville jeg vælge et andet gulvtæppe, men ellers …

Jeg behøver ikke nødvendigvis rat og pedaler. Denne her bil er lige mig. Jeg kunne streame en film på Netflix i stedet for at glo på trafikken.

Hvad ville du lave i din bil, hvis du ikke skulle spilde tid og energi på at køre?

VW Vizion – formentlig fremtidens bil

Restauranten i VW Drive

Vi fik en intelligent demonstration af hvor effektiv sensoren er i fremtidens biler. Man kunne prøve at score et mål på den sensor, der styrer bilen. Det var umuligt, for sensoren fangede alle bevægelser og parerede enhver bold. Jeg kan med ro i sindet streame, mens jeg kører 👍🏼