En aften med Lis og de andre

For længe siden, engang før sommeren, bookede vi os ind på Woodhouse til Fredagsrock arrangement med nogle jævnaldrende venner. Vi skulle se Lis Sørensen, spise hummer, drikke rosé og té os tossede.

Fredagsrockmenu på Woodhouse

Oplev Fredags Rock fra første parket. På Terrassen på Woodhouse har du Havens bedste udsigt til scenen, tørvejr og varmelamper. Nyd en lækker middag og fri bar hele aftenen og den bedste udsigt til live musik på Plænen.

Hummer & Barbecue:

 • Velkomstdrink på terrassen
 • En halv friskkogt hummer serveres med mayo fra Mayoriet, grillet citron og rustikt brød
 • Grillet kalv, spareribs og kyllingevinger med barbecue, hvidløg og chilimarinade.
 • Serveret ved bordet: Asiatisk coleslaw, cæsarsalat samt kartoffelsalat med friske krydderurter
 • Woodhouse Ispind fra Hansens Is
 • Inklusiv fri bar med fadøl, hvid- og rødvin, sodavand og sjusser, samt kaffe og te

Pris per person kr. 795,00

Det var den fedeste aften! For det første var vejret fantastisk. Det var en smuk aften, selvom det var lidt køligt. For det andet så er der rent faktisk den fedeste udsigt og knaldgo’ lyd på terrassen. For det tredje var maden virkelig lækker, for det fjerde; der var rigelig med drikkevarer 🙂

Sidst men ikke mindst, så fik vi glæde af Karl William, Burhan G plus Lis Sørensen. Det var en kæmpestor oplevelse, særligt Lis Sørensen var fantastisk. Vi var lige pludselig teenagers igen – alle de skønne sange sang hun, og der var en lille tåre i øjenkrogen. Jeg er i hvert fald kommet i den alder, hvor musik rører mig dybere end nogensinde før.

Lis Sørensens sange er soundtrack til min ungdom. Én ting er at være ung og vild med hendes musik. En helt anden ting er at lytte til de samme sange som 46-årig et halvt liv senere og så blive mindet om dén følelse, man havde indeni dengang – og den person man var dengang …  kommer tårerne helt automatisk 🙂 ❤

Det var en fantastisk dejlig, sjov, hyggelig og romantisk aften med gode venner. Der er ikke noget som min mand, gode venner, Tivoli, en dansk sommeraften og så de fantastiske sange ❤

(laterpost fra 10. August 2018)

One Comment

 1. venterpaavin siger:

  Det lyder SÅ hyggeligt og billederne bekræfter (;

  – A

  Like

Der er lukket for kommentarer.