Julekalender-status 4/24

Det kører ikke helt efter bogen. Knægten er hjemme i dag med manden. Jeg håber, at de hygger sig .. Jeg er (også) pænt udsplattet i dag. Jeg fryser i hvert fald ikke, og det er jo meget godt. Planen for i dag var en Tivoli-tur efter arbejde – for hvem elsker ikke Jule-Tivoli? Vi udskyder turen til senere i December, så satser vi på, at alle er friske igen. 

Vi ser fortsat Selmas Saga hjemme hos os. Den holder 100. Knægten er helt grebet af eventyret, og jeg kan godt følge ham. Han er dog stadig helt sikker på, at Snefald er den bedste julekalender, der nogensinde er lavet. Jeg forstår ham, men Selma er også fantastisk.

Jeg elsker universet med masser af eventyr, hygge, sne, nordisk jul, magi, gamle dage og alt det, der hører til i en julekalender.  Så pyt med, at den er synkroniseret. Når historien er god, glemmer man at fokusere på det.