Udsplattet & udmattet 19/24

I England var jeg til et inspirerende marketingseminar med dygtige nordiske kolleger. En af dem hostede og var meget forkølet. Den virus adopterede jeg og tog med hjem. Fredag havde jeg lidt i ondt i halsen, lørdag lidt mere og søndag debuterede en full blown hoste fra helvede.

I lufthavnen tømte jeg Boots for Strepsils og deres særlige flu pills.

Mandag morgen havde jeg ondt i nakken (!) af at hoste, jeg havde feber og var fuldstændig smadret af ikke at sove. Tirsdag var ikke meget bedre. Onsdag burde jeg være blevet i sengen, men jeg havde et møde med en samarbejdspartner, der blev vred (!), da jeg forsøgte at aflyse. Jeg kunne ikke aflyse mødet, og jeg kunne godt se pointen i at afholde mødet; jeg ville også allerhelst afholde det nu, frem for at udskyde til engang i januar.

Så jeg brugte tirsdagen på at lave de sidste forberedelser til mødet fra sengen og forberede mig mentalt på at genopstå. Tirsdag aften tankede jeg op på Panodil hot, flupills og en ordentlig omgang sprut, der tilsammen sendte mig til drømmeland. Uden hoste.

Jeg var 90% klar fysisk, men 125% klar psykisk, så jeg gav den én i nakken til det møde. Det blev godt, og jeg håber (ikke), at jeg fik smittet min mødedeltager med hosten fra helvede. En lillebitte del af mig syntes måske, at hun havde fortjent det.

Torsdag og fredag var jeg på job som normalt. Hosten hænger ved – det er ganske normalt at hoste flere uger efter, og denne her hoste er virkelig genstridig!