Midt om natten – 17/24

Jeg opgav at sove mere klokken 2:50. Jeg havde længe vendt og drejet mig, jeg var våd af sved af udmattelse. Hosten fra helvede gør det umuligt at sove, og vi kastede os alle tre rundt i sengen. Jeg var nødt til at stå op, så nu sidder jeg her og fryser i mit iskolde svedige nattøj, mens jeg nipper til en Panodil Hot med solbærsmag.

Jeg kan høre, at jeg har vækket min mand, men bortset fra det er her helt stille. Jeg er udmattet og har ondt i brystet. Jeg drømmer bare om at sove, og jeg spekulerer på mit arbejde. Mon hosten er væk imorgen? Mon jeg når at blive frisk?

Tankerne og frustrationerne står i kø; hvad fanden stiller jeg op, hvis jeg ikke bliver frisk? Jeg laver lister i mit hoved over det, jeg skal nå på jobbet. Hvordan når jeg det hele inden jul, hvis jeg nu er syg? Jeg har ikke tid til at være syg!

Pis også, jeg er syg, jeg har det ad h til, smadret af søvnmangel allerede, min krop ryster af kulde, og hosten gør ondt. Det her var ikke planen, jeg har virkelig ikke tid til det her.

Klokken er snart 3:45. Jeg er simpelthen så træt, mon jeg kan sove? Hosten er værst, når jeg ligger ned. Må prøve alligevel ..

One Comment

  1. Virtuelt god bedringskram herfra ❤

    Liked by 1 person

Der er lukket for kommentarer.