Leonidas

Da jeg var lille var min far tit i Bruxelles. Han havde altid spændende sager med hjem; Juvena cremer til min mor, en pakke Frakt* til min bror og jeg – og ikke mindst en æske belgisk chokolade fra Leonidas.

Chokolade fra Leonidas var det bedste, jeg vidste… især de hvide chokolader med kaffecremefyld…

Du bør også møde Manon: Smørcreme med kaffesmag og praline toppet med en hel hasselnød, dækket med tyk hvid chokolade. Mums!! Min y-chokolade 🥰

Min mand skulle til Bruxelles med et par venner i weekenden. Sjovt nok sms’ede han fra en chokoladebutik, hvor han spiste en Manon-lignende chokolade. Helt tilfældigt stod jeg netop udenfor vores chokoladebutik i Virum, så ja, vi har ‘nok’ noget med chokolade 🤗

Jeg foreslog ham at kigge efter Manon fra Leonidas – og ved du hvad? Han tog hele 800g med hjem til os 🤩🥰😍

Det er fuldstændig lige så lækkert som jeg husker det!

*Frakt .. husker du dem?

Frakt