Veggie måltidsbox

Da jeg sad i et møde i forrige uge og i hast valgte måltider til den kommende uge, så var der en ret, der hed spaghetti med fyldig pastasauce. Lige os. Bestil. Videre.

Da jeg pakkede flamingokassen ud lå der en pose havrefras-lignende dimser øverst. Jeg havde lige misset, at retten var med veggie bites? Hvad er nu det for noget?

Jeg synes, at køderstatninger er uinteressante som kategori og går normalt udenom. Enten spiser man kød eller også vælger man nogle retter, der ikke er kød i. Falafler, en god solid salat, rodfrugter… Derfor har jeg ikke for alvor afprøvet deciderede køderstatningsprodukter. Men efter denne ret er det klart noget, jeg vil inkludere. For det blev supergodt!

Nå, afsted det gik. Det smagte fantastisk, det var fyldigt og mættende – og der var rigeligt til frokost dagen efter. Jeg varmede det i mikroovn uden at det ændrede konsistens. Det var lige så lækkert og mættende med en god konsistens.

Opskriften finder du her – men veggie bites’ne skal jeg lige finde ud af hvor kommer fra.