Omsider sommer

Omsider kom sommeren. Jeg pumpede min cykel i går, vaskede den og så var den klar.

Her til morgen havde jeg pakket mit arbejdstøj, salat, cykelpump og pc ned i rygsækken. Jeg stod klar i cykeltøj og gloede på en flad cykel. Wtf!!

Ny luft i slangerne og så afsted. Det var skønt. Bare arme, solbriller, dufte af blomster og græs, blå himmel, duften af nattens regn …

Og så den her udsigt:

Det er det bedste ved at cykle ❤️ det er så skønt! Jeg har sådan savnet det, og nu stopper jeg ikke igen. Før det øsregner en dag.

Det hjælper mig at komme ud af hovedet og ned i kroppen. Jeg smider mit mentale arbejdstøj, når jeg cykler. Når jeg cykler, kan jeg kun dét; nemlig cykle. Jeg kan ikke cykle hurtigere; det tager den tid, det tager. Det føles godt, på en gang afslappende og hårdt. Mit hoved bliver renset.

Jeg har travlt for tiden. Passer mere end mit eget job, og det kan mærkes i kroppen. Reflux, migræne, ondt i maven, hoften. Der er hele tiden et eller andet, der murrer. Men det er bare en periode. 16 arbejdsdage tilbage. Hvem tæller?

☀️