Junilisten

Der er fuld knald på juni. Lige fra start til slut. Vi siger hvert eneste år til os selv, at vi ikke skal proppe tiden op til sommerferien med så mange arrangementer, men det lykkes ikke for os. Energien er tilbage, overskuddet, og vi har den festlige ja-hat på: “Ja tak, det kan vi godt” “Ja tak, selvfølgelig, vi kommer” “Ja, de skal også med til fødselsdagen” … ja ja ja og ja, til juni, ja til det hele, fordi det er så fedt, og selvom vi får travlt, så bliver det sjovt! Og en ting er sikker; vi når det hele – især færgen 29/6. Her er listen over alt ikke-jobrelateret:

 • Vi skal stemme på Grundlovsdag – det er vigtigt at gøre brug af din stemmeret, for din stemme tæller – se regnestykket her
 • Vi skal på Dyrskue i Roskilde – 50 års jubilæum – helt uden os, for det er vores første gang i år!
 • Knægtens 10 års fødselsdag skal fejres inden ferien
  • Invitationerne lavede jeg allerede i December via Vistaprint – de er så fine ❤
  • Nu er de skrevet & sendt – og tilmeldingerne tikker ind 😀
  • Vi bliver mange – rigtig mange!
 • Vores nye garderobeskab flytter ind på onsdag – og det er heldigt, for med 44 gæster bliver pladsen trang især uden garderobeskab, for Silvans flyttekasser står i alle hjørner og der er rod overalt.
  • Når garderobeskabet er på plads, skal vi ud i en totaloprydning af hele lejligheden!
  • Pinsen er delvis sat af til det projekt!
 • Vores bil er til service, og vi krydser fingre for, at det bliver en billig omgang …
 • Jeg vil cykle til job, så snart sommeren melder sig! Kom nu, kom nu, KOM NU!
 • Juni er også Sankt Hans-hygge og 2 fødselsdage, samt sommerfest i SFO’en, skovtur med klassen og skoleafslutning
 • Juni er en lang nedtælling til sommerferie. 29 dage – hvem tæller?
 • Ferieforberedelserne skal kickstartes – jeg skal lave pakkeliste og der skal vaskes/pakkes

Og så er det faktisk en overdrivelse, det med at sige ja til det hele, for jeg har faktisk sagt nej tak til sommerfest på job. Den blev flyttet og falder nu sammen med knægtens 10 års fødselsdagsfejring .. du ved, den med 44 gæster i en lejlighed i 35 graders varme … Det er ikke den slags arrangement, jeg lige kan køre af med tømmermænd og venstre hånd, for det er årets vigtigste fejring. Den første runde fødselsdag ❤

(jeg kan levende forestille mig synet af bagstiv tømmermændsramt mor med akut søvnunderskud, og som derfor  pludselig bliver ekstra grådlabil oveni det hele og vræler ned i bollerne over den liiiihihihille dreng, der er blevet SÅÅÅ stor … vræl) …