Tidligt op & go’nat!

Vækkeuret ringede i Paris kl 3:20, men jeg var vågen længe inden. Rejsefeber? Hvem, mig? Vores taxa hentede os en time senere, og inden 6 spiste vi morgenmad hos Paul i Paris CDG lufthavnen.

Flyturen benyttede jeg til at få en powernap. Togene var igenigen erstattet af togbusser, men med Google Maps, så ved man den slags i forvejen, så vi tog regionaltoget til Hellerup fra lufthavnen.

Nu er klokken 14, vi er hjemme. Vi har handlet i Lidl, været forbi farmor og bedstefar. Vi er i gang med at vaske tøj, pakke ud og gøre klar til en ny uge…

Postlort

Jeg skulle også hente to pakker i dag; en i supermarkedet; indeholdende 2 billige De 5 bøger fra Coop.dk til afhentning i Kvickly – så er højtlæsningen reddet ❤️

Pakke #2 ligger i pakkeboksen. Det burde være let og convenient, men sådan er det aldrig rigtigt med Postnord. Det kikser altid lidt for dem. I dag var selve pakkeboksen ukontaktbar; sort skærm og hyletone, så 1 ud af 2 pakker er fortsat uafhentet.

Det er SÅ besværligt med Postnord. I forrige uge fik jeg også en pakke; den blev bestilt til pakkeboksen, men endte i supermarkedet, hvilket lige nøjagtig var det, jeg ville undgå. Ja, jeg er godt muggen, og jeg er træt. Virkelig træt, og det kan Postnord ikke rigtig gøre for. Jeg må passe mine sengetider. Pakken skal først bruges til halloween, så det går nok.