“Ih, hvor smager det godt – har du selv åbnet dåsen?”

Aaah, endelig weekend .. den næsthårdeste uge er omme (næste uge bliver hårdere), og det er endelig weekend. I dag var jeg i bil, for vi skulle have vinterdæk på. Mens det skete sad jeg og nød en kop wiener melange og arbejdede.

Bagefter hentede jeg både mand og barn fra henholdsvis job og sfo.

Derefter dovnede jeg lidt derhjemme, og SÅ tog jeg mig sammen og tog til træning. Bagefter var jeg i Fakta for at finde noget mad. Der var ikke noget.

Hjem i skabet, og dér allerbagest stod denne lille laksefarvede (!) dåse tun per pasta med arrabiata sauce. Den købte jeg i sommer i Italien, fordi den så spændende ud. Ja, sådan er jeg 🤪

Da jeg åbnede dåsen så det overraskende lækkert ud med hele cherrytomater. Jeg hældte en sjat olie, der lå på toppen. Det var lækkert spicy og ikke super tunagtigt. Der er 40% tun, resten er arrabiatasauce – og jeg elsker Pasta arrabiata 😋

Det smagte rigtig lækkert og slet ikke dåseagtigt. Eller for tunagtigt .. jeg har spist meget tun, da jeg var yngre som eftertræningssnack: tun rørt op med citron, rødløg, salt, peber, lidt græsk yoghurt og hårdt pisket æggehvide. Det er ikke noget, jeg kan anbefale som en kulinarisk oplevelse .. jeg har stort set ikke spist tun fra dåse siden 😝

I øvrigt er det med mad på dåse faktisk smart. Hvis man kasserer dåsen korrekt, genanvendes den 100%. Det er da ret sejt ♻️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.