610 pærer på altanen / slut på en møgdag

Det er vores skyld, hvis der ikke lander fly i Kastrup, og de ved en fejl tror, at landingsbanen er her hos os. Efter jeg satte lyskæde #3 op på altanen her til aften er vi oppe på præcis 610 lyspærer på altanen!

Det lyser gevaldigt op i landskabet – og hvis man er dét humør kan kæderne blinke i takt eller i utakt. De har 6 mere eller mindre aggressive lysmønstre lige fra hidsig stroboskopagtig blinken til blid ned- og optoning. Jeg er dog mest fan af den ikke-blinkende version 😅

Møgdag med (500) lyspunkter

Dagen i dag var vanvittig. Jeg lagde sidste hånd på min præsentation sent i aftes, og jeg præsenterede fra 9:30-13. Isoleret set var der lagt op til en god dag, jeg var klar (omend lidt stresset), for det er noget, jeg holder af.

Men vi havde den dårligste start på dagen, hvor vi skændtes, det gik for langsomt og ja, vi burde være blevet hjemme og bare have krammet hinanden. Jeg følte mig helt nøgen og sårbar, da jeg trådte ind ad døren på kontoret.

Jeg gik i et møde med mig selv for at få ro på efter modellen: Gå væk, slip opgaven, træk vejret dybt.Det lykkedes over al forventning, og det gik fint med den første præsentation. Men midt i præsentation #2 ringede telefonen 2 gange.

Jeg tog den i pausen, det var skolen. Vores søn var meget ked af det. Jeg talte lidt med ham; han kom i bedre humør, og jeg lovede at hente ham tidligt. Tilbage til præsentation #3 og 4.

Og så afsted mod toget. Jeg arbejdede hele vejen hjem, så koncentreret, at jeg kørte for langt med toget 🤭 Tilbage igen og op mod skolen.

Glemt nøgle

Jeg havde glemt nøglen hjem til, så vi gik på Lagkagehuset og sad og snakkede. Jeg med en flat white og han med en snegl. Han fortalte om sin dag, og vi synkroniserede igen ❤️

Han er min store, kloge og følsomme dreng. Det var fantastisk at sidde der med ham. Han er så stor, jeg fatter det nærmest ikke ❤️

Suppe med bræksmag

Min søde mand lavede lækker fyldig tyrkisk landsuppe til os. Han havde snittet grøntsager, champignon og det løse. Jeg foreslog noget fond fra køleren til at spice suppen op med. Nogle gange skal jeg afholde mig fra den slags (eller sortere ud i køleskabet).

Fonden var for gammel og fik hele suppen til at lugte af sur bræk – og hvad værre var; suppen smagte også af bræk!

Ud med den! Ind med pasta med pesto – ungens yndlingsret. Win win!

Det, jeg lærte i dag:

  • Ikke anvende gammel fond
  • Gå væk, slip opgaven, træk vejret virker – gør det også derhjemme om morgenen!
  • Det er bare et job, det er ikke personligt!
  • Det er vinter, og vores søn trives lige så lidt som jeg gør, så forvent ikke lette morgener
  • En dårlig start må ikke farve hele dagen. Husk at gå over på den grønne bane – og ta’ familien med!
  • 500 lyspærer – mon det er nok?