Juleforberedelseskickoff

Vi har tager hul på juleforberedelserne. I går hentede vi kasserne med julepynt i kælderen.

Vi har købt en superfin lidt girly adventskrans, sød gravpynt til min mors grav og ikke mindst en lyskæde til altanen med 200 lys og 6 mere eller mindre hektiske blink-mønstre hos vores favoritjulepusher, Lidl.

Før man kaster julepynt ud over det hele, bør man høre rent, og det gjorde vi i går. Så nåede vi bare ikke så meget længere, før vi løb tør for weekend. I ugens løb må vi få åbnet kasserne og jule lidt. Vi når det nok, skønt dagene er korte 😅

Damebladene er fyldt med fine kreative adventskranse – og det er Lidl også. I mange år lavede jeg selv adventskransen, men der er så mange andre ting, jeg hellere vil bruge mit krudt på, så adventskransen har jeg valgt at outsource til Lidl 😃

Girly Adventskrans

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.