Pool-pause: Shopping på Gran Canaria

Vi lejede en bil via Eddys Auto for 35€ for en dag og så kørte vi til Las Palmas i en hvid Citroën 😅

Planen var at shoppe i Primark, spise donuts og få en rigtig latte hos Dunkin’ Coffee. Derefter skulle vi mødes med gode venner til en drink i Amadores, se Puerto de Mogán og vise ørkenen i Maspalomas til vores søn.

Vi nåede ikke det hele, men det vigtigste; Primark, en god latte, den bedste og den allermest skumle donut, jeg nogensinde har fået, en lækker pina colada med vores venner i solen ved den smukke strand i Amadores og et hurtigt visit i Puerto de Mogán.

Så gik solen ned, og vi løb tør for dagslys. Bum, og så gav det ikke mening at gøre holdt i ørkenen.

Shopping

Vi besøgte øens 2 Primark, som ligger 15 km fra hinanden. Knægten vokser ud af sine jeans med lynets hast, og de bedste slim fit jeans køber man i Primark. De er super slimfit og kan reguleres i livet helt op i store størrelser. Knægten er med sine 10 år på vej til at vokse ud af str. 11/12 år, så vi er på jagt efter jeans i str 13/14 år til ham 😱 Og jeg skal se på skjorter til mig. Jeg elsker Primarks skjorter; de sidder supergodt og holder både form og farve i årevis.

Las Arenas Commercial Centre

Vi startede i den nordligste i Las Arenas commercial centre. Det er et lidt ældre, men moderne center med masser af butikker. Jeg kunne ikke få armene ned. Brede gange med hvide marmorfliser. Superfede butikker. Very Spanish.

Der var bl.a. en Kiko – min favorit make up pusher. Det var så fedt, for jeg er næsten løbet tør for min uundværlige Skin Trainer.

Donut med chokoladecreme, flødebolleindmad og tyk lækkert chokoladeovertræk

El Mirador

Vi kørte til det andet shoppingcenter El Mirador, som er nyere. Primært for kaffe og donuts, men også for Primark, da denne Primark er større end den i Las Arenas.

Men hvad er det med de donuts? Vores søn er svært glad for donuts fra Dunkin’ Donut. Jeg skal gerne indrømme, at jeg elsker en pivfrisk donut.

Prøv lige at se den her, jeg fik. Lækker tyk mørk chokoladeovertræk, flødebolleskum og chokoladecreme indeni donut’en. Den var fantastisk.

Nogle vil mene vammel, men jeg elsker det vamle 😛