Fra plus til minus på rekordtid

on

Mandag var min første arbejdsdag (hvis man ser bort fra 2. og 3. Januar) siden 20. December. Det gik superfint med at komme op og afsted.

I toget tjekkede jeg mails, 255 styk reelle mails. fratrukket nyhedsbreve, adviseringer etc. Jeg nåede at tage mig af ca 1/3 af dem på togturen.

Jeg havde få møder i kalenderen, men lydniveauet var absurd højt, der blev talt hen over hovedet på mig, indtil jeg tog mine lyserøde Defuncs i ørerne og hørte Sarah Connor live. En af mine allerbedste julegaver ❤️ fantastisk koncert!

Dagen gik rimelig fint. Jeg havde tusind ting på listen, en hel del hasteopgaver – men jeg kan ikke trylle, så det må ta’ den tid, det tager. Det skal være i orden det man skriver på fødevarer. Ikke som denne dip med advokado, som jeg faldt over i Lidl forleden:

Jeg har den største sympati for den person, der har læst korrektur under pres og så smutter der et ekstra ‘d’ med på forsiden. Visse ting bør ikke foregå under pres, men det gør det, og så laver vi den type fejl 🥑

Efter en meget konstruktiv arbejdsdag, hvor jeg til at begynde med blot besvarede mails i 4 timer for derefter at gå over til at oprette varer og læse korrektur, endte jeg med at gå fra at være frisk til at være totalt udsmattet.

Jeg kunne ikke nå at blive klar med den sidste opgave. Der var så meget larm og afbrydelser, at jeg til sidst opgav. Jeg printede det ud, så kan jeg læse korrektur i fred og ro i s-toget i myldretiden i morgen tirsdag. Det er et paradoks, at der er mere ro i s-toget end på kontoret, men sådan er det bare. Jeg nyder min fokustid i s-toget om morgenen.

Det var meningen, at jeg skulle træne efter job, men det var jeg slet ikke i stand til. Jeg havde en drønende hovedpine, kvalme og kolbøttemave. Jeg måtte direkte hjem under dynen, mens min mand kørte vores søn til parkour, hentede mad og var forbi min svigerfar og støvsuge. Det afviser kommunen at gøre for de ældre i Lyngby Tårbæk. Flot 😳

Jeg ville sådan ønske, at jeg ikke lå her med bragende hovedpine. Inden sengetid spiste jeg 2 sæt piller; 2 panodil + 2 ipren. 8 piller uden effekt. Jeg har haft det så godt fysisk i julen og på Gran Canaria, blot 8 timer på job sender mig til tælling.

Værd at tænke over. Når hovedpinen er væk.