Solen skinner heldigvis – ny CoVirkelighed dag 3

Det var jo weekend, og det hele føltes nærmest normalt, og så alligevel slet ikke. Vi gør vores borgerpligt og holder os for os selv. Selvfølgelig.

Solen skinnede og lokkede os ud. Vi ville gå en tur i Dyrehaven med en kop kaffe, men der var lige så mange mennesker som onsdag aften i Netto, så vi kørte videre.

Trængsel ved Dyrehaven

Vi kørte videre til Rådvad og gik en tur der istedet for. Der var også mange mennesker, men alle holdt behørig afstand. Det var skønt, der var så smukt med den blå himmel og den blå dam. Vi nød at komme ud – selvom det var på behørig afstand af andre.

Jeg savner social kontakt, men solskin gør det nemmere. Tak for min familie ❤️
Forår på vej!
Mølleåen ved Rådvad knivfabrik

Vi havde bestilt mad hos vores lokale madpusher i Virum. Det var et bevidst valg, for vi ved, at de og mange andre i mad- og restaurationsbranche kæmper for overlevelse i denne periode. Alle større arrangementer er aflyst, og de er afhængige af, at folk prioriterer take away. Madbutikken er vores hverdagsfavorit, og vi vil gerne beholde dem – og så er vi nødt til at gøre en indsats nu hvor krisen kradser. Og sikke en indsats; vi købte lækker mad med hjem; lækker spicy thairet med lækker salat til mig og boef stroganoff med mos til manden ❤️Støtter du dine lokale favoritter?