Støt lokalt i den nye CoVirkelighed dag 3

Vi fik mad fra vores lokale madpusher i Virum. Det var et bevidst valg, for vi ved, at de og mange andre i mad- og restaurationsbranche kæmper for overlevelse i denne periode. Alle større arrangementer er aflyst, og de er afhængige af, at folk prioriterer take away.

Madbutikken er vores hverdagsfavorit, og vi vil gerne beholde dem – og så er vi nødt til at gøre en indsats nu hvor krisen kradser. Og sikke en indsats; vi købte lækker mad med hjem; lækker spicy thairet med lækker salat til mig og boef stroganoff med mos til manden ❤️

Støtter du dine lokale favoritter?

Hverdagshelte

Min serie om hverdagshelte handler om vores hverdagshelte; løsninger der hjælper i vores hverdag. Det kan være alt fra en særlig rengøringssvamp til Madbutikken på Virum Torv.