En kuffert i Berlin – drømme i en ny CoVirkelighed dag 20

Her til morgen så jeg billeder i TV fra Berlin. Alexanderplatz lå nærmest øde hen. Og jeg længes ud i det fri. Jeg længes efter at gå i menneskemylderet i Berlin på netop Alex.

Lige nu ser der sådan ud. Mit håb er, at Berlin klarer den. At folk overlever og kommer på benene igen. At Berlins arbejdspladser overlever. Jeg håber, at vores yndlingssteder overlever, for de er arbejdspladser for mange mennesker og en kilde til glæde for os. Og ja, jeg håber, at vi snart kan vende tilbage til Berlin.

Jeg har altid en kuffert stående stadigvæk i Berlin. Sådan er det.

Ich hab noch einen Koffer in Berlin
Deswegen muß ich da nächstens wieder hin
Die Seligkeiten vergangener Zeiten
Sie sind alle immer noch in diesem kleinen Koffer

Marlene Dietrich