Mine Julegaveønsker 2019

Fuldstændig off the chart sent (eller tidligt?) er her oversigten over de gaver, jeg ønskede mig til jul. Bedre sent end aldrig. Julen ligger langt bag os – og jeg har faktisk fået de fleste af mine ønsker her opfyldt.

GitteWishes2019
 1. Pico Rainbow hoops er jeg stadig sygt vild med. De er så fede.
 2. En Xouxou Berlin er fuldstændig uundværlig. Det er cover og neckhanger i ét. Jeg er notorisk kendt for at klaske mobilen i gulvet med dyre regninger til følge. Men det er slut nu. For når mobilen hænger fast om halsen eller cross body, ja, så sker det ikke (7-9-13) – og samtidig er looket Berliner coolt. What is not to like? Tjek Harpers Bazaar 🙂
 3. Kieztag Berlin Mitte halskæde i guld eller turkis. Jeg så smykkerne i Galleria Kaufhof i oktober, og jeg lod være med at købe. Wtf!! Det var dumt, for jeg har drømt om sådan en halskæde lige siden. Jeg føler mig nemlig sådan her indeni 😀
 4. Nike trænings t-shirt; skal være stor og sort.
 5. Guld hoops
 6. Sarah Connor Kraft Herz Werke Live; vi var til hendes fantastiske koncert i oktober. Jeg vil ha’ den, se den igen og være der igen ❤
 7. Fila dansesko i sand – jeg drømte om at få dem, dengang jeg dansede funk – men de var for dyre, så det her er en ægte urealiseret drøm ❤ Jeg er så sygt glad for dem, at jeg ikke går ud med dem, når der er bare 2% risiko for regn.
 8. Jamie Oliver Grønt – fordi Jamie Oliver er så inspirerende, og jeg elsker hans grønne mad. Korrektion; jeg elsker al hans mad. Her er fx Liv Tylers veggie balls.
 9. Guldhoops fra Corydon. Nej, bare nej, jeg har ombestemt mig sidenhen.
 10. Ternet blazer. Faktisk havde jeg den perfekte ternede oversize tweed blazer omkring 1989-90. Den var så cool med ekstra skulderpuder, opsmøg på ærmerne, over en hvid blondebodystocking og stramme sorte 501’ere. Men jeg sled den simpelthen op. Den findes ikke mere. Jeg har fundet den næstmest perfekte ternede blazer til mit nye job. Bare synd, at Corona’en kom på tværs, for den er virkelig læks.
 11. Lala Berlin nylon shopper – den er jeg så glad for. Den er mindre end en normal shopper, hvilket er godt, når man ikke skal shoppe så meget! Den er perfekt som taske ved siden af tasken; til sko eller skiftetøj til jobbet. Men nu ligger den i skabet og venter på bedre tider, for Corona’en begrænser nødvendigheden af en ekstra taske.