Status på løbeprogrammet efter uge 9

Jeg løb tredje og sidste løbetur i i løbehrogrammets uge 9 i dag. 20 minutters non stop løb. Det var SÅ hårdt, og jeg overvejede at droppe alt om at løbe. Nogensinde!

Men jeg holdt ud. Jeg fokuserede på stien foran mig, på min vejrtrækning og på at holde tempoet. Og pludselig var de 20 minutter gået, og jeg havde løbet næsten 2,5 km uden pause! Bevares, jeg slår ingen hastighedsrekorder – men det er heller ikke pointen!

Jeg kan nu løbe 20x så lang tid som for 9 uger siden. Da kunne jeg kun løbe 1 minut ad gangen. Det er jeg ret stolt af! Det er en forbedring, der er til at mærke.

Løbeprogram

2 Comments

 1. Birgitte B siger:

  Det bliver så godt, til slut er du sej nok og løber 5 km 🙂 jeg brugte samme program, men er dog aldrig kommet ned på at løbe 5 km på 30 min. Men jeg er ligeglad, for løb 8 km. i går og det er bedre end at stræbe efter den gode tid!

  Liked by 1 person

  1. mammalade siger:

   Hvor er du sej!! 8 kilometer! Det er så vildt! Håber jeg når dertil en dag 🙂
   Sigter på 5km nu. Jeg når dog ikke op på 5 km på 30 minutter i første omgange. Og jeg har ikke kurs mod det endnu. Men bare det at kunne løbe mere end 1 minut er en sejr for mig! Det sjove er, at jeg hader det cirka halvvejs, men når jeg så er ved at være færdig, så elsker jeg det for vildt!! Jeg går og taler højt med mig selv, når jeg er færdig i stil med “FEDT! SÅDAN! hvor er det bare FEDT!!” … indimellem møder jeg en hundelufter, der kigger lidt skeptisk på mig 😀

   Liked by 1 person

Der er lukket for kommentarer.