Januar jammer 😭

Min krop er åbenbart ved at stå af. Det der januar… det er ikke lige mig. Kulde, virus, træthed, mørke .. min krop og jeg tager os lige lur – vi ses i maj 😅

Jeg fik afleveret min afsluttende caseopgave på Ledelse i Praksis i mandags, og det var så stor en lettelse. Det var vildt spændende at dykke ned i pensum, men selvom det er fedt at nørde, så er det også fedt bare at uploade opgaven og få det ud af håret. Nu venter eksamen på mandag, så det skal jeg lige forberede i weekenden.

Og så har jeg researchet lidt på forskellige muligheder for fejring af min 50 års fødselsdag:

  • Oprindelig drømte jeg om at vågne op på min fødselsdag og så var det sommer. Om det så var Gran C eller et andet sted, hvor solen skinner .. men siden marts 2020 har det ikke rigtig været en mulighed.
  • Berlin er normalt altid en god ide, men Coronarestriktionerne er strammet siden nytår, og det magter jeg ikke mere af lige nu.
  • Så vandt knægten billetter til Oslobåden, men det er noget med at gå rundt ombord med mundbind – og kan man overhovedet komme ind i Norge?
  • Stockholm er også en af mine favoritbyer, og der er i hvert fald ingen restriktioner, så det var en mulighed. Slut februar er bare ikke den fedeste årstid i Sthlm .. Mosebacketerrassen i februar .. nej, det skal være omkring midsommer.
  • Det bliver en hyggelig dag i Danmark – jeg skal bare lige identificere hvor og hvordan 😀 .. kast gerne gode ideer ind her!

One Comment Tilføj dine

  1. Jensen siger:

    Hvad med selvforkælelse❤️ måske et smut forbi caféen i Valby hygge med familien? Godt middag ude? Jeg kommer gerne og krammer og siger tillykke🇩🇰🎂🤩🎁❤️

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.