Februarlisten

Februar starter så fint med, at vi smider mundbindet. Det ser lysere ud. Det ved jeg egentlig ikke, om man kan sige, men jeg har besluttet mig til, at det her pis med corona er slut. Jeg er ikke en af dem, der føler mig utryg uden mundbind. Jeg føler mig lidt nøgen. På den gode måde. Men jeg nyder det!

I februar vil jeg nyde det sidste bid af 40’erne. Jeg bliver 50 på månedens sidste dag, og nu hvor jeg har bestået min eksamen i mandags, er jeg ved at få ro i hovedet til at tænke lidt over, hvordan det skal fejres.

  • Jeg vil lægge planer i februar
  • Jeg vil træne mere intensivt og hårdere 4x om ugen
  • Fråde i nogle lækre Fastelavnsboller
  • Udveksle julegaver med min far (tak, corona)
  • Lysfestival i København
  • Vinter-Tivoli ❄️
  • Fejre min 50 års fødselsdag
  • Planlægge martsturen til London 🇬🇧

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.