Augustlisten

August .. den måned, hvor sommeren nogle gange gør et gyldent comeback. Nogle gange gør den ikke. Jeg håber på, at vi får solen at se meget i august. Vores sommerferie sluttede for en uge siden, og jeg er tilbage på jobbet. Jeg var den eneste på kontoret i sidste uge, og det var hyggeligt, meen også lidt kedeligt. I denne uge er der meget mere gang i den – heldigvis!

I august

 • skal vi i Sommerland Sjælland og på sommerhustur med min veninde og hendes skønne unger.
 • har jeg tænkt mig at fastholde min træningsrutiner. Hårdt, kort, effektivt.
 • jeg skal have fornyet fokus på sund kost, mindre junk, mindre slik, færre snacks.
 • teenageren skal have omvendt sin døgnrytme, så han ikke går i sort, når jeg vækker ham 6:30 på første skoledag om en uge.
 • teenageren skal have tæmmet lokkerne; både arme, ben, krop og hår vokser fuldstændig ukontrollabelt i alle retninger. Håret kan man gøre noget ved.
 • lade være med at vende den anden kind til og være sød overfor familien.
 • rydde ud i mit gamle tøj og sende i cirkulation. Det er trods alt nemmere end at
 • sende teenagerens tøj, legetøj og børnebøger i cirkulation uden at bryde vrælende sammen over den barndom, som nu ligger bag ham. Det kræver en vis stamina og hårdhed, som jeg ikke HELT har. Endnu.
 • skrive skønne blogindlæg med de fantastiske steder, vi oplevede i Bardolino, Garda, Peschiera, Verona, Füssen og Berlin.
 • planlægge vores tur til New York til oktober. Og jeg starter helt naturligt ovre hos Caroline Sølver på Silver Stories – hun har lavet en travel guide for NY.
 • bruge det Tivolikort på et tidspunkt, tænker jeg?
 • holde fokus på økonomien; nul dyr junkfood, tjekke Nettobonnen, vaske når strømmen er billig, slukke lys, korte bade, osv
 • fortsat have øje for situationen i Ukraine og nu også på Balkan. Vi har sovet i timen alle sammen – både i Danmark, i Europa og i verden. Vi var naive og tossegode – murens fald beruser os stadig, vi byggede luftkasteller og troede på evig fred i Europa. Drømmen om fred i Europa er om ikke død, så i hvert fald knust for lang tid, måske resten af min levetid. Vi må ikke vende det blinde øje til.

2 Comments Tilføj dine

 1. Åh. Skal også rydde op i tøj. Håber det får glæde og liv andet sted, det der skal videre – de dyrere fejlkøb i genbrug, hvor nogle måske kan finde glæde ved dem – måske nogle der er på overførselsinkomst, har trange kår generelt eller lever på SU (eller nogen, som bare elsker at shopper secondhand, for den sags skyld), hvormod det knap så nydelige og småslidte smides i tøjcontainerne, der sender det mod varmere himmelstrøg til fattige hænder.

  Bliver så glad, når jeg har nosset mig sammen, og det er gjort.

  Liked by 1 person

  1. mammalade siger:

   Ja, det er så rart. Bagefter! Jeg synes, at det er hårdt at stå i. Man gider jo ikke rigtig, men lige er det sådan, at hvis jeg fjerner bøjlestangen, falder mit tøj ikke ned. Det hænger i spænd 😂 Jeg får 5 stykker tøj med ud, når jeg tager en bluse ud. Det er noget rod!
   Held og lykke med din oprydning!
   Kh Gitte

   Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.