Farvel til paradoksernes år

on

2022 .. det bedste og det værste år. Et fandens år og et godt år. Genåbning efter Corona. Optimisme og opblomstring. Koncerter, rejser, glæde.

Krig i Europa. Inflation. Krise. Usikkerhed.

Farvel til paradoksernes år. Vi troede, at efter Corona ville alt blive godt igen. Endda bedre. I stedet blev det meget værre og krig i Europa blev en realitet. Igen.

Jeg troede, at murens fald ville blive den mest skelsættende begivenhed for min generation, men som så mange andre tog jeg fejl. Den 24. februar 2022 bliver den mest skelsættende dato for min og efterfølgende generationer.

Jeg håber, at krigen i Europa snart får en ende, og at ukrainske familier igen kan samles og leve i fred. Mange ukrainere dør for fred i Europa, og flere vil desværre følge. Jeg glæder mig til den dag, hvor freden kommer, og granaterne ikke længere falder. Den dag må gerne komme snart 🙏🏼

Jeg glædes over det nære med mine kære, og jeg ønsker dig og dine et godt, sikkert og lykkebringende nytår ♥️🙏🏼☀️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.