Farvel til julen

Helligtrekonger .. julens sidste dag. I dag bør vi pakke julen ned, men ovenpå en lang hård uge 1, så står den på byg selv burger, Besserwisserne og The Girl in The Picture på Netflix. Altså, ren afslapning og uhygge.

Jeg bestilte en ny glaskugle lige inden jul – en chill pill glaskugle i lyserød og pink med påskriften chill pill. I 2022 sagde vores søn ofte til mig “ta’ en chill pill” efterfulgt af et stort frækt smil. Den kom med posten forleden, og jeg hængte den straks på træet 💊🎄

Men julen skal pakkes ned i weekenden. Selvom en del af mig nyder at sidde i sofaen om aftenen og kigge ind i juletræets lysende glimtende mangfoldighed. Jeg elsker jul, og jeg glæder mig allerede til jul om bare 10 måneder og en sjat 🌟🎄♥️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.