Bare et arbejde?

Der skal ændres på ting & sager, når man vågner lørdag nat og oppe i hovedet forsøger at berolige sig selv med at ‘det skal nok gå’, fordi man allerede stresser over at skulle på arbejde og mærker maven vende rundt, mens man stirrer op i loftet med trætte øjne.

Jeg har det fuldstændig som da jeg havde meget tandlægeskræk og skulle have lavet min første rodbehandling. Og det er altså bare arbejde.

Godt nok ‘bare’ et arbejde jeg lige er blevet fyret fra. Jeg er så træt i dag, og jeg har bare ikke nydt min søndag nok, fordi jeg går og ikke-glæder mig til i morgen.

One Comment

  1. Cristine siger:

    Puha, jeg kender det! Og der er ikke andet at gøre, end at snakke sig selv til ro. Og vide, at man ikke er alene!
    Og det er du ikke

    Like

Der er lukket for kommentarer.