Langsom lørdag

on

Vi vågnede lidt i 8 ved at NC knaldede døren til soveværelset op med et brag og klatrede op midt i sengen til en morgenkrammer. Da han havde fået tanket op på kærlighedsfronten, sagde han “tog” og forsøgte at løfte mit hoved fra min hovedpude for at skubbe mig ud af sengen. Jeg rejste mig, og han tog mig i hånden. Vi gik ind og satte Thomas Tog på og sad lidt tæt sammen i sofaen.

Allan satte havregrøden over, og vi stod langsomt op. NC spiste al sin havregrød, og så kørte vi til bageren og købte kubikbrød (hvad sker der i øvrigt for bagere og deres navngivning af brød?!). Vi fortsatte over til farmor og bedstefar for at spise morgenmad sammen med dem. Det var  hyggeligt som sædvanlig.

NC fik sig lidt af en bolle med marmelade, så han var rød i 80% af ansigtet, fordi han spiser bollen oppefra. Marmeladen først, smørret og så lidt af bollen. Han legede med den BRIO togbane, som Allan også har leget med som barn.

NC kender farmor særdeles godt – hun kan ikke stå for ham, når han smiler sødt til hende, siger ‘slik!’ og tager hendes hånd. Så vanker der et par vingummier. Og man må godt komme mere end en gang!