Sure fødder!

Vi var ude i god tid, da vi købte forårssko til Nicholas. Vi valgte at tage i Skoringen i Birkerød, fordi der var spar 25% på forårssko. På papiret en vældig god deal. Vi fik god og kyndig vejledning af en hjælpsom ekspeditrice, der tilsyneladende vidste, hvad hun talte om. Troede vi.

Hun anbefalede os at købe en størrelse større sko end vi mente var nødvendig. Den størrelse vi mente var rigtig, var udsolgt, men hun sagde: ‘Hvis han først skal bruge dem om en måned, så passer de helt sikkert til den tid’. Jeg aner ikke hvor meget fødder vokser på en måned, men hun er eksperten, så det troede vi på – og købte nye sko til Nicholas for 450 kroner.

Og her en måned senere står vi så med et par fine næsten nye forårssko, der stadig er alt for store – samt en dreng, der ikke har nogle forårssko, han kan passe. Hans nye sko er stadigvæk 2,5 cm for store. Ikke bare 1 cm, som de skal være. Vi gav ham dem på på ferien i sidste uge, og han snublede konstant i dem, fordi de er for lange i foden, så han støder ind i kantsten, trappetrin og klatrestativernes trin.

Jeg er simpelthen SÅ træt af det. Jeg har ikke 500 kroner til et par ekstra forårssko i denne måned, så Nicholas bruger stadig sine vinterstøvler. Det er et rent held, at foråret ikke er lunt og lækkert.

Vi valgte Skoringen, fordi det er dem, der er eksperter på området. Det skriver de bl.a. selv på deres hjemmeside. Jeg forventer derfor kvalificeret indkøbshjælp, når jeg går i en specialbutik, som Skoringen er. Ellers kunne jeg jo lige så godt købe sko på nettet eller i Bilka.

Og det er nøjagtig hvad jeg gør næste gang: Køber hans sko på nettet eller hos den dygtige børneskobutik i Vanløse. Skoringen gider jeg simpelthen ikke mere. Dels er service noget, man skal bestille i forvejen på nettet, hvis man skal handle i Skoringen i Lyngby. I Birkerød går det kun ud på at sælge sko. Ren hit’n run strategi. Det er fløjtende ligegyldigt om skoene passer, bare der kommer penge i kasseapparatet.

Jeg skal lige have sendt dem en hilsen, for jeg synes ikke, at det er i orden, at vi nu skal ud og købe nye forårssko. Igen. Ikke fordi jeg regner med at få det store ud af det andet end at få det ud af mit system.

4 Comments

 1. Jette siger:

  Prøv Sunde Sko i Lyngby. En dejlig butik hvor personalet er søde og hjælpsomme. Samtidigt ved de hvad de taler om, da de alle er uddannede fodterapeuter. Prisniveauet er ikke højere end andre butikkers. Men lørdag formiddag er der stuvende fuldt, men som regel glider det fint alligevel.
  http://www.sundesko.dk/index.html

  Like

  1. Gitte K siger:

   Hej Jette!
   Tak for tippet! Lyngby er dejligt tæt på, så turen går nok til Lyngby i weekenden 🙂
   Gitte

   Like

 2. Frederikke siger:

  Sunde sko i Lyngby, omkring stationen, giver super service og har priser, der er tilsvarende alle andre 🙂
  Hvad størrelse bruger han nu?

  Like

  1. Gitte K siger:

   Kender godt butikken, men har aldrig været der. Giver den nok et forsøg i weekenden.

   Han bruger str. 25 nu. Skoene er str. 26. Øv!

   Like

Der er lukket for kommentarer.