Opfølgning på operation

Sidder og venter på at det bliver min tur til at få undersøgt øret. Jeg ville ønske, at jeg ikke var alene, for jeg har slem migræne og tusind spørgsmål, og jeg får nok ikke stillet halvdelen. Men så må jeg bare ringe ind igen, når jeg er blevet frisk igen.

Undersøgelsen gik fint. Jeg fik skiftet mesh’en, som ligger dybt inde i øret, vædet med bl.a. antibiotika og binyrebarkhormon. Det skal ligge i i yderligere 3 uger, hvorefter det skal fjernes. Såret bag øret er ikke helet tilfredsstillende op – der er et sted hvor såret står åbent og gaber. Det skal jeg lige holde øje med at der ikke går betændelse i.

Min næste aftale er med lægen, som opererede mig begge gange, så jeg gemmer mine spørgsmål til den dag. Det er om 3 uger, og der skal mesh’en ud.

Bagefter skulle min venstre tommel MR scannes. Jeg har en knude yderst på tommelfingeren, som af og til hæver op og gør vildt ondt. Jeg har haft det siden gymnasiet, og jeg blev opereret for det i 2001, men nu er det vendt tilbage. Det gør neglen tynd og misfarvet, og min venstre tommelfinger er 1/2 cm tykkere i blommen end højre, så noget er der galt. Og selvom det kun gør ondt af og til, så skal det jo undersøges, om det er noget, der kan fikses.

Jeg faldt selvfølgelig i søvn i MR scanneren. Jeg kan åbenbart sove overalt. MR scanneren larmer skrækkeligt meget, men jeg lå så godt, at larmen langt fra var nok til at forhindre mig i at få en lur. Skønt 😀