Påskeblues

Det blev til 5 skønne afslappede dage med sol og regn i Rørvig. Vi kom hjem i går, og i dag er det bare almindelig tirsdag. Suk. Jeg har mere end almindeligt svært ved at finde melodien i dag.

Forleden sad jeg i solen på terrassen og lavede ingenting. Nu sidder jeg her og laver mere end godt er. Jeg ville hellere sidde på terrassen i solen nu.

Jeg er frisk på snart at skride i sommerhus igen. Problemet med det er bare, at vi ikke har noget sommerhus. Det har jeg altid haft, og jeg savner det langt mere end jeg lige tænker over til hverdag. Jeg savner det virkelig meget!

2 Comments

 1. CC siger:

  Jeg hører dig, og forstår dit savn Gitte!

  – og hvis jeg kunne, ville jeg ønske for dig, at tingene var anderledes og ændre dem med et trylleslag. Kors, hvor er det bare sørgeligt, som det er nu … Jeg håber inderligt, at du får mulighed for at skabe din egen drøm om et sommerhus for dig og din familie.

  Kram!

  Like

 2. pernillenb siger:

  Men som jeg fornemmer det, er det ikke blot savnet over sommerhuset, men også et savn over din bror. Den bror du har haft, men som nu er anderledes og har ageret på en både så han har såret dig. Taget nogle valg. Det der nok er noget af det hårdeste og som gør ondt her i livet, er, når man finder ud af at man ikke kan lave om på andre. For den eneste man kan arbejde med, er sig selv. Selvom det medfører et savn, en sorg og et tomrum, kan man ikke ændre på andre. Det gør fandens ondt, i know.. Men man kan godt lære at acceptere det, og komme videre

  Like

Der er lukket for kommentarer.