Dråber der stopper …

on

Ørelægen påviste infektion i øret, så nu er jeg på øredråber 2 gange om dagen – og som om det ikke er nok, så har jeg fået øjenbetændelse og skal dryppe øjne 4 gange om dagen. Bare jeg ikke får byttet rundt på dråberne 🙂

Og så fik jeg lige lidt bonusinfo omkring operationen i mit øre – der er lavet en såkaldt ‘ekstrem kavitet’ i mit øre. Der er en øreknogle, som har en overflade som en ujævn svamp inde i et normalt øre. Den ujævne overflade har benæderen let ved at sætte sig fast i og brede sig ud fra, og man kan ikke se benæderen pga knoglens ujævne struktur. Den knogle har kirurgen helt fjernet hos mig, så jeg i stedet har et stort hulrum i øret. Det er jo godt nok, for så kan benæderen ikke sidde og gnaske løs af mit kranie uden at blive spottet – men ulempen er, at det store hulrum gør, at jeg er meget mere modtagelig overfor infektioner i øret.

Nå, men nu er jeg jo altså begyndt at dryppe øre i går aftes – og nu har jeg skideondt i øret. Skal fortsætte med det i 10 dage, og jeg håber sandelig, at det bliver bedre. Asap.