Løbende øre

Siden jeg fik taget mesh ud af øret for 14 dage siden, løber der vand ud af mit øre, når jeg ligger ned. Hver morgen er min hovedpude fugtig og fyldt med gule skjolder. Som jeg husker det, var det det samme, da jeg blev opereret sidste gang, så jeg har tænkt, at det nok snart stopper. Sidst blev det mindre og mindre, og så stoppede det helt efter en uges tid.

Men det her er ikke holdt op, og nu er der gået 14 dage. Det er ikke engang blevet bedre. Det er stadig ret meget, der løber ud. Når jeg står op om morgenen, løber det ned ad min kind. Her i weekenden er det også begyndt at gøre en lillebitte smule mere ondt. Ikke sådan vildt ondt, men jeg får nogle kraftige jag af smerter inde i hovedet bag mit øre, og jeg er mere øm bag øret nu end tidligere. Jeg har godt kunnet sove på det i starten efter mesh’en blev taget ud, men nu gør det lidt ondt bag øret, når jeg ligger på højre side. Jeg er også begyndt at blive en lille smule svimmel, når jeg går. Føles som det sejler lidt.

Anyway, det her vil jeg ikke gå rundt og spekulere mig ned over, så jeg har talt med hospitalet i går, og jeg har en tid til undersøgelse hos ørelægen i eftermiddag. Sygeplejersken sagde, at det lød som om, at der godt kan være lidt infektion, men da jeg ikke har feber, så kunne hun ikke sige det med sikkerhed. Nu får vi se.

2 Comments

 1. pernille blix siger:

  Godt du får det tjekket… Tankerne gået knus herfra

  Like

  1. Fru K siger:

   Hej Pernille!
   Tak skal du have 🙂
   Knus tilbage til dig ❤

   Like

Der er lukket for kommentarer.