Til fest

I weekenden var vi til konfirmation, hvor Nicholas var med. Det startede klokken 17, det var med middag, og der var heldigvis andre børn med. Det var en ufattelig fin aften, og konfirmandinden var så fin og så smuk. Talerne var fine og kærlige og fyldt med kærlighed og små søde drillerier. Med lidt tællen på fingre fandt jeg ud af, at det næste år er 30 (!!) år siden jeg blev konfirmeret, men hvem tæller … ?

Vi fylder livet med hast og flid og bruger livet til at spare tid.
Men når med tiden, livets tid er faret, hvor har vi så den tid, vi har sparet?
Piet Hein

Jeg er helt på halen over, hvor flot Nicholas klarede det. Han var så sød og så glad, og der var ikke nogle bataljer. Han gjorde som han fik besked på, uanset om det var os, der gav besked eller andre. De fleste ved godt, at han har autisme, men jeg tror ikke, at der var nogen, der tænkte over det, for Nicholas var bare sød og glad og nem.

Joda, det kneb da med at holde roen, når der blev holdt taler, men hvem på 4 år kan tie stille, mens der holdes enetaler? Han sad med ved børnebordet, og han ondulerede 5 franskbrødsmadder med smør, lidt pølse samt en masse bær fra salaten. Nicholas sad længe med ved bordet, og han sagde ‘ellers tak’, da jeg tilbød ham Ipad’en – ‘jeg holder bordskik, mor!’, forklarede han.

Han løb rundt og legede udenfor med en lidt yngre dreng. Heldigvis var der hegn, flag, balloner og klatretræer, så de var godt beskæftigede. Og så havde Nicholas sine Skylanders med. Der var dejligt højt til loftet ❤

Først ved 22-tiden begyndte Nicholas at blive lidt træt, og han kravlede op på skødet af mig og sad og så SvampeBob på Ipad’en. Ved 23-tiden tog vi hjem. Ikke fordi der var nogen form for problemer, for Nicholas sad bare lige så stille med tunge øjenlåg.

Han faldt straks i søvn i bilen, og jeg fik båret ham i seng, skiftet ble og puttet ham uden problemer. Det var så god en aften, og jeg er så stolt af, at han formåede at rumme det hele.

3 Comments

 1. Heidi siger:

  Hvor dejligt !!!!!!!! Håber vi kan være lige så heldige med legoland i næste uge. Har bestilt 2 dage og en overnatning i piratværelse – håber de kan rumme det, når vi skynder os at gøre det inden der kommer for mange mennesker. Har hørt om deres vis hensyn badges 🙂

  Like

  1. Fru K siger:

   Hej Heidi!
   ‘Vis hensyn’ badges … was ist das? Det har jeg ikke hørt om … men det har google – og se her: http://www.legoland.dk/Planlag-dit-besog/Vard-at-vide1/Handicap/ Fantastisk 😀
   Jeg håber, at I får en helt fantastisk tur 🙂

   Det bedste ved 2-dages billetten er, at man den første dag kan akklimatisere sig og på dag 2 bliver det helt vildt sjovt. Jeg husker da vi var der første gang på knægtens’ 2 års fødselsdag; skrig, skrål, stress, rædselsfuldt! Jeg sværgede efter 2 timer, at det ville jeg A L D R I G gøre igen, men min mand holdt fast, og vi udnyttede også dag 2 af vores billet, og det endte med at gå vildt godt! Se evt her https://mammalade.wordpress.com/2011/07/20/2-ars-fodselsdag/

   Det var godt, vi kom igen på dag 2; for da han havde sovet på det, så fangede han konceptet, og han blev knap så overvældet. Han havde en fest på dag 2, og baseret på det er min anbefaling en lille dosis på dag 1 og en større dosis på dag 2 🙂

   Gitte K

   Like

 2. Cille siger:

  Hvor skønt at læse om en fest der bare gik godt. Det har I sgu fortjent!

  Like

Der er lukket for kommentarer.