Glædelig mors dag

Det var altid spændende, når mine forældre skulle ud til fest uden os. Så tog min mor et bad på det helt forkerte tidspunkt af dagen, og jeg vimsede om hende, mens hun valgte kjole, sko med høje hæle og taske. Jeg kiggede op på hende, når hun lagde mørkeblå øjenskygge på øjenlågene og sirligt børstede øjenvipperne med mascara. Jeg snusede til hendes kjole og kiggede ned i hendes spændende skuffe med masser af smykker i. Jeg holdt mig for næsen og grinede, når hun duppede mig bag ørerne med lidt Rive Gauche og gav mig en blå plet på næsen med øjenskyggen.

Min far lyste altid op i et smil, når han så min mor. Jeg syntes også, at hun var den smukkeste i verden. Jeg krammede hende hårdt, når hun gik. Når hun og min far forlod huset, blev det med et tomt og trist, og jeg følte et stort savn indeni. Nogle gange græd jeg. Som oftest var det min elskede farmor, der passede os, og vi vidste jo, at de altid kom hjem til os igen.

Det er ikke en lille pige, men en stor dreng, der kigger glad på mig nu og synes, at jeg er smuk som en prinsesse. At være mor er fantastisk!

Glædelig mors dag ❤