Heldigvis er natten lang, når dagen er kort!

Vi skal nå absurd meget på årets korteste dag: Vores bil skal synes, vi skal til fødselsdag, knægten har årets sidste legeaftale – alt sammen kulminerer lige i dag. For ikke at glemme detaljer som juleindkøb, gaveindpakning og 2 fuldtidsjobs, der også lige skal passes ind. Men heldigvis er natten lang, når dagen er kort 😉

Jeg er nået dertil hvor intet længere kan stresse mig. Jeg har nu løftet blikket, og det er fast fokuseret på, at i dag er den sidste tirsdag i år, hvor jeg gider lytte til vækkeuret. I dag er årets næstsidste arbejdsdag, og derefter står den på fest og blå briller resten af året. Og vi bevæger os mod sommer nu. Det er lige til at holde ud.

Javel, det er presset de sidste dage op til jul, men snart er tiden helt vores egen, og vi skal hygge med de sidste juleforberedelser. Jup, der var en hel del, vi ikke nåede i år, meeen det bliver jo nok jul alligevel 😀