Hej hverdag!

on

Så kom og gik årets første mandag i fin stil. Jeg skulle flytte kontor på jobbet – heldigvis har jeg ingen mapper og kun en smule rod, kører det papirløse samfund 98%.

Da jeg havde fået installeret pc og det hele, kunne jeg gå i gang med mine 143 mails. Oppefra og ned. Godkende 183 fakturaer, og så kunne jeg spise min Schüttelsalat fra Berlin, samt drikke min agurk-æble-ingefær smoothie. 

Jeg blæste ud af døren klokken 16 for at nå hjem og hente knægten for at nå til trampolin 17:15. Det lykkedes, og det var skidehyggeligt. Hjem igen, og så havde manden min lavet lækre tortillas med tomatsalsa og krydret okse. Og ikke mindst smurt madpakke. Tid til lidt oprydning. Kufferten er ikke pakket ud endnu.

Sengetid for for drenge på 6, vi læser Sebastians Farlige Dyr – uha! Vi fjollede og så faldt vi i søvn. 

Op igen. Loade de sidste feriebilleder over på computeren og drikke te og så i seng. 

Elsker hverdagen ❤️