Vi er her endnu

Jeg er træt i dag, for det blev sent i går – jeg var sammen med mine gamle veninder fra skolen. Takket være Facebook fik vi kontakt igen og mødtes sidst år for første gang siden skolen. Selvom der er gået 20-25 år, så var det som at komme hjem. Det var som om der ikke var gået andet end et par dage siden vi sagde ‘hej hej’ sidst.

Vi havde den skønneste aften, hvor vi bare grinede og snakkede. Både om gamle dage og nye tider. Det hele blandet sammen. Jeg var ved at tude af glæde, da jeg gik hjem. De er nøjagtig de samme skønne piger, jeg kendte så godt dengang, selvom vi alle har levet et kvart liv siden da og ikke længere kan kaldes piger.

Vi er her alle fire stadigvæk, og det er vi taknemmelige for.

Så vi skulle ses igen, og det var så i går. Jeg havde glædet mig lige siden datoen kom i kalenderen. Det var lige så hyggeligt som sidst. Samme hyggelige afslappede stemning med snak og grin.