Endelig fremme

on

Vi skulle kun køre 475 km, og vi ville i følge gps’en være fremme 12:25. Virkeligheden var anderledes – der var vejarbejde, og vi hang i en lang stillestående kø. Det var tordnende varmt, men vi havde ikke travlt, så vi hang bare ud i bilen; hørte musik, spiste slik og kørte stille og roligt afsted. 

Ved 15:30-tiden var vi i  Westendorf, hvor vi startede med at gå ned til Hotel Post, hvor vi bl.a  fik en Wurstsalat, mens knægten fik sig to frankfurtere.

Wurstsalat er en salat uden grønt men i stedet bestående af pølse- og osteskiver skåret i strimler, samt syltede agurker og rød peber. Over det en syrlig dressing med bl.a. eddike og kommen. 

Vi checkede ind på hotellet, og det var skønt at være tilbage. Vi fik et skønt værelse helt oppe under tagskægget med udsigt over bjergene. Det værelse har vi haft tidligere, det er stort og rummeligt. Det er klassisk indrettet tyrolerstyle med alkove og udskæringer i træ. 

Her til aften kom der et uvejr ind over bjergene og rensede luften. Det tordnede, regnede og blæste kraftigt i en times tid, og nu er luften dejlig frisk.