Yum Yum Yumcha!

Jeg bestilte bord via Quandoo på Yumcha Heroes. Det er så let og fungerer perfekt hver gang. Det var vores sidste aften i Berlin, og vi havde gent Yumcha til sidst. Vi fik et bord i vindueskarmen, hvor knægten sad. Vinduerne var skubbet til side, så det var som at sidde udenfor. Vejret var fantastisk, og der begyndte at være komme mange mennesker.

Vi bestilte en række forskellige dumplings, rolls og tilbehør:

  • img_0066White chicken dumplings med kylling, thai basilikum, ingefær og chili
  • Shou Mai Wantans med hakket kød, vandkastanier, shiitakesvampe og med orange laksekaviar på toppen
  • Classic summer Roll med kylling, thai basilikum, glasnudler og fine strimler af gulerod og forårsløg, samt salat med sød fiske/chilisauce
  • Chicken Meat balls diy med pandekager og fine strimler af agurk og forårsløg, samt tyk sticky sauce.
  • Dampet pak choi med tyk østerssauce og bagt ingefær

Knægten fik Edermame bønner og ManTou dumplings, som er dampede dej-boller – perfekt til børn, der ikke helt er til krydret ‘mærkelig’ kinesisk mad.

Vi drak friskpresset saft æble, agurk, frisk ingefær, mynte og ginger ale. Til dessert fik vi fabelagtige Tang Bao, som er dampede silkebløde lune dumplings fyldt med varm choko/nougatcreme og vanillesauce til at dyppe i. Det er virkelig skummelt – vi plejer at dele to dumplings, det er rigeligt til to personer.

Der var noget helt magisk over at sidde der i vindueskarmen og kigge ud i den travle lyse sommeraften på Weinbergsweg. Jeg føler mig hjemme lige der, det er et fantastisk sted. Vi gik ned til Rosenthaler Platz og tog sporvognen hjemad. Argh, jeg vil ikke hjem!!

Laterpost fra 29/7.