Konvertér din håndtaske til en pusletaske!

storkNogle gange ser man noget virkelig smart, som man ikke selv kan bruge. Men det er der måske andre, der kan. Derfor dette tip til dig, der måske skal ud og anskaffe en pusletaske. Hvis du allerede har en fantastisk rummelig lækker håndtaske, så er du måske ikke helt vild med at skulle bytte den ud med en fornuftig multifarvet pusletaske.
Det er derfor, at ToteSavvy findes. ToteSavvy konverterer nemlig enhver håndtaske til en pusletaske. Tjek det selv ud her. TotaSavvy er en slags pusletaske-indmad, der passer ned i de fleste moderne håndtasker, fordi ‘indmaden’ fås i forskellige størrelser. Det er da smart!

Jeg var dog den lykkelige ejer af en Storksak, som jeg stadig har derhjemme. Præcis mage til Angelinas. Den var helt perfekt og rummede det hele. Inklusiv et indbygget lommespejl, så jeg altid kunne fange udtværet mascara og andre pletter.