Den vildeste gave – !

Jeg fik den vildeste gave af min søde mand på min fødselsdag; en tur til Berlin (jeg elsker jo Berlin) for at se Sarah Connor (jeg elsker hendes musik) im Konzert.

Berlin kender du jo, men Sarah Connor kender du helt sikkert ikke. Medmindre du har hørt ret meget tysk radio i 2015/16, for så har du nok hørt den sang, hun har skrevet til sin dengang 11-årige søn: “Wie schön du bist“.

Jeg genkender hver en følelse, hun synger om. Jeg har det på præcis samme måde med min søn. Den smukke sangtekst gik lige ind i mit hjerte, da vi kørte sydpå forrige sommer – og da vi kom til Berlin, købte jeg hendes CD “Muttersprache”, som er hendes første CD på tysk. Hun har hidtil kun sunget på engelsk, men jeg havde aldrig hørt om hende før.

Jeg er selv overrasket over, at jeg  blev SÅ vild med tyske popsange, men det er en fantastisk CD med alt det jeg holder af personlige tekster, der rammer mig og som jeg kan synge med på i bilen (med lidt Übung), melodier, der sætter sig fast i mit hoved og en dejlig stemme.

Jeg tror ikke, at Sarah Connor selv havde forestillet sig, at hun skulle synge på tysk, for hun synger faktisk også selv:

Hät nie gedacht das es mal sowas gibt
jetzt sing ich dir´n deutsches Liebeslied

Det betyder noget i stil med ‘jeg havde aldrig troet, at der fandtes sådan en – men nu synger jeg dig tysk kærlighedssang’. Det havde jeg heller ikke set komme; smukke tyske sange .. men nu har jeg ændret holdning; tysk er smukt, og det fungerer fantastisk på hendes smukke sange.

sarah

Så jep, hele hendes danske one-woman fan club kommer til Muttersprache Live koncert i Berlin, og jeg glæder mig 🙂

Dertil kommer, at koncerten er i Berlin .. B E R L I N … med min mand. I Berlin. Uden barn. Bare os to 24 timer i Berlin. Den skal stå på Spreegold, Alex, Primark, Father Carpenter, Yumcha Heroes, Sarah Connor & OS i 24 timer. I Berlin.

Det er simpelthen den vildeste gave, nogen nogensinde har givet mig! Jeg vidste ikke engang, at jeg ønskede mig det her – men da jeg åbnede gaven og fattede, hvad jeg holdt i mine hænder, så tudbrølede jeg 🙂 ❤

Til Berlin, altså .. Det er der, vi skal hen. Berlin. Muhaha!

Berlin & Sarah Connor.
Ihre gesamten dänischen Ein-Frau-Fan-Club kommt zu die Muttersprace Live-Konzert in Berlin … und ich freue mich so sehr <3