Berlin 24h; frokost på Thai Inside

Det var jo ikke fordi vi var ved at dø af sult, men vi skulle nå at spise frokost på Thai Inside. Vi skal nemlig altid forbi og nyde deres frokostmenu, når vi er i Berlin. Også på denne korte afstikker.

På billedet er det suppen, som følger gratis med ved køb af en hovedret. Suppen er altid så lækker, at jeg har lyst til at slikke tallerkenen eller tigge om at få mere. Jeg har smagt mange thai supper, men ingen er så god som denne. Det er en fantastisk smagseksplosion. I suppen er der silkeblød kylling og knasende sprøde champignons.

Jeg valgte denne fantastiske hovedret, og det var som altid helt fantastisk mad fyldt med delikat smag og lækre sprøde grøntsager.

Gaeng Man Fagtong, som er en rød karry sauce med kylling, søde kartofler, græskar peberfrugt og thai basilikum.

Jeg troede heller ikke, at det ville være muligt, men Gaeng Man Fagtong var endnu bedre end nogen hovedret, jeg tidligere har fået på Thai Inside. Det var en fyldig og stærk rød karry med et lækkert hint af lakrids/anis. Græskar og søde kartofler smagte fantastisk i saucen og havde lidt bid stadigvæk.

Efter Thai Inside gik vi rundt om hjørnet over i Lala Berlin butikken, bare lige for at kigge. Jeg skulle ikke have noget, måske en mulepose, men ellers ikke noget. Jeg kunne sagtens have købt verdens blødeste plaid og ditto blødeste sofapuder, men jeg var standhaftig.

Til gengæld hang der en poncho og kaldte på mig .. den var endda på bud, og så tog jeg en dyb indånding og kørte kortet. Det er den smukkeste poncho, og jeg kan lige se mig selv dybt begravet i sofahjørnet … mm… mmm … mmmmm…