Berlin 24h; hotel & shopping

Vi gik rundt om blokken ad de velkendte gader til Motel One på hjørnet af Rosa Lux og Dircksenstrasse. Vi tjekkede ind, og vi fandt vores værelse, som var et fint velindrettet værelse – se lige en udsigt, vi havde fra vores værelse – slå den 🙂

På hjørnet lige nedenfor vores vindue kunne vi titte over til Spreegold.

Da vi havde tjekket ind, skyndte vi os ud i Berlin igen – vi gik over til Alex, fordi jeg skulle i Primark. Der var vanvittig mange mennesker, og jeg havde problemer med at finde tøj i min størrelse. Jeg købte en himmelblå skjorte, der er et nummer mindre end jeg plejer, samt en sommerskjorte og en kjole. Jeg håber, at jeg kan passe sagerne, for køen til prøverummet var absurd lang, så det opgav jeg på forhånd.

Efter at have kæmpet mig rundt i dameafdelingen i længere tid, kastede jeg mig i stedet over børnetøjet. Her var der til gengæld masser af tøj i drengens størrelse (140!), og jeg begrænsede mig til ‘kun’ at købe 2 par seje jeans, 1 par shorts, 2 t-shirts og 3 sommerskjorter, samt underbukser til både mand og barn.