Hvordan vi endte op til Sarah Connor koncert i Berlin …

Når vi er på ferie, hører vi altid tysk radio, fordi deres mix er helt anderledes end herhjemme. De spiller særligt mange 80er sange ind, og det er ikke altid de største hits, så tit hører vi sange, vi ikke har hørt i mange år. Dertil kommer selvfølgelig nye hits, samt lokale hits.

Og det var på denne måde, at jeg hørte ‘Wie schön du bist’ flere gange på vores sommerferie i 2015. Jeg spurgte Siri hvem der synger, og hun svarede Sarah Connor. Jeg googlede, og da vi kom til Berlin købte jeg hendes album Muttersprache.

Resten er historie ❤️

Henning Wehland overrakte Sarah Connor lørdag aften på Mercedes-Benz Arena en pris, fordi hendes album ‘Muttersprache’ har solgt en million eksemplarer. ‘Muttersprache’ er Sarah Connors første album, hvor hun synger på tysk, udgivet i 2015. Pladen er den mest succesfulde i hendes karriere. Sarah Connor blev mor for fjerde gang i januar, og hun fortalte, at hendes lille søn var backstage sammen med bedstemor.

Flere af hendes sange handler om at være mor og om hendes børn. Smukke lyriske tekster.

Hätt’ nie gedacht dass es mal sodas gibt

Jetzt sing ich dir ‘n deutsches Liebeslied

– Sarah Connor

Wie schön du bist