Solskinssøndag

Omsider kom foråret 🌱 med sol, varme, blå himmel og lysegrønne spirende blade overalt. Omsider. 

Drengen skulle til fødselsdag, manden skulle se fodbold, og jeg ville ud og løbe. Drengen på løbehjul til fødselsdag, og jeg kom halsende bagefter ham. 

Jeg løb en længere tur end normalt i det skønne vejr. Altså, gløber (gåløber), hvor jeg går 5 minutter og løber 1 minut i intervaller (jeg er stadig i fuld sving med uge 1 i løbeprogrammet for ældre eller overvægtige 😊).

De andre forældre kom på cykel og afleverede deres børn. Jeg er jo også den aktive type om søndagen i solskin i medvind. Derfor fjernede jeg spindelvævet fra min cykelhjelm og pumpede jeg min mtb, der stadig ser ny ud, når man tager i betragtning, at den er 15 år gammel. 

Jeg hentede derfor drengen på cykel, og jeg følte mit image få et reelt boost, da jeg vinkede til de andre forældre, der nu var i bil. Intet er dog så perforerende for ens Sund Mor image som ens søn, der laver et reality tjek: “Mor!!! Jeg vidste ikke, at du kan cykle!”