Spinatknödel i Salzburg

Vi holder så uendelig meget af Spinatknödel, som er en nationalret i Tyrol. Vi håber hvert år på, at der er spinatknödl på menuen på vores hotel. Det plejer der at være cirka hvert andet år. Men … vi fik Spinatknödel på hotellet sidste år, så statistikken var ikke lovende.

Vi tog en tur til Salzburg, og der plejer vi at få god mad på Zipfel på Universitetspladsen i Salzburg. Desværre havde de kogt deres menu ned til få lige lovlig lokale (brune) retter. Altsammen serveret mit Kraut, så jeg nægtede. Jeg husker tydeligt, hvad der skete efter mit rendezvous med en Bratwurst på et bjerg af Sauerkraut i Pegnitz for 1 1/2 uge siden 😀

Vi stod derfor på Universitätsplatz og kiggede os omkring efter et andet godt spisested. Jeg fik øje på pladsens mest dekorative hus med inskriptionen “Mozarts Geburtshaus” på. Vi læste menuen, og der var “Spinatknödel in Butter und Parmesan mit Salat” på menuen.

Yes!!

Mens vi stod der, kom der en tjener forbi og fortalte os, at deres Spinatknödel var phenomenal. Vi slog til, og vores tjener guidede os ind gennem en lidt trist 80er agtig café og op ad nogle skæve trapper i det gamle hus. Han anviste os et bord ved de vidåbne vinduer med kig til universitetspladsen og Kollegienkirche på den anden side af pladsen. Det kunne simpelthen ikke være smukkere eller mere mere Salzburg’sk.

Udsigten fra Hagenauer Stub’n
Fænomenale Spinatknödel med Smørsauce
Og her er de igen ❤

Det var helt fænomenale Spinatknödel, vi fik hos Hagenauer Stub’n i Mozarts Geburtshaus. Adresse & link følger her: Hagenauer Stub’n, Universitätspl. 14, 5020 Salzburg, Østrig

Jeg lurer på, om jeg ikke skulle se, om det var en ret, vi er nødt til at implementere i vores hjem? Opskriften her ser fin ud. Mums!

11. Juli